Μεταμορφώστε την διαδικτυακή σας παρουσία

με τις εξατομικευμένες υπηρεσίες μας

Image

Γραφιστική Υποστήριξη

Είτε έχετε μια μικρή επιχείρηση, είτε μια σελίδα στα social media, είτε είστε ιδιοκτήτης μιας πετυχημένης εταιρείας, η εικόνα και η ταυτότητα σας είναι το πρόσωπο που προβάλετε στο κοινό.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε από ένα απλό λογότυπο ή ένα ολοκληρωμένο σύστημα εταιρικής ταυτότητας που θα συμπεριλαμβάνει χρώματα και γραμματοσειρές που θα καθορίζουν και θα αναδεικνύουν την προσωπικότητα της εταιρείας σας.

Image

Ανάπτυξη Ιστοσελίδων

Μέσα στο digital τοπίο του σημερινού επιχειρηματικού κόσμου, κάθε εταιρεία χρειάζεται ιστοσελίδα - λειτουργεί σαν εικονική εκπροσώπηση της επιχείρησής σας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Εάν η ιστοσελίδα σας δεν είναι φιλική σε συσκευές όπως το κινητό ή έχει λήξει ή απλά δεν σας ικανοποιεί ή τωρινή του κατάστασή, τότε χρειάζεσε έναν επαγγελματικό ιστότοπο με σχεδιασμό ηψηλής αισθητικής από μία εταιρεία που κάνει την διαδικασία, εύκολη υπόθεση.

Image

Εκτυπώσεις

Εκτυπώνουμε πραγματικά σε όλα τα formats σε ποιοτικά υλικά, οικονομικές τιμές και ποιοτικά αποτελέσματα όπου σας δίνουν το προτέρημα να διαφημιστείτε σε μαζικό κοινό με φυσικά μέσα.

Εκτυπώνουμε:
Επαγγελματικές κάρτες, επιστολόχαρτα, φακέλους, folders, έντυπα, καταλόγους, μουσαμάδες, αυτοκόλλητα μικρού και μεγάλου μεγέθους, roll-ups, αναπτήρες, μπρελόκ και πολλά άλλα.

Image

Ιδέες Marketing

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε μια στρατηγική με φρέσκες και καινοτόμες ιδέες, βασισμένη πάνω στο στόχο της επιχείρησής σας μέσω μιας οργανωμένης διαφημιστικής καμπάνιας όπου θα εξυηρετεί πλήρως τις ανάγκες σας.

One

Αντίληψη

Κατανοούμε σε βάθος τις ανάγκες σας, τους στόχους σας και τα προβλήματα της επιχείρησής σας και προτείνουμε τις ιδανικότερες λύσεις

Two

Σχεδιασμός

Ειδικευόμαστε στο να βοηθάμε περισσότερο την επιχείρησή σας να γίνει αποδοτική και να αναπτύξει την κατάλληλη online εικόνα

Three

Ανάπτυξη

Το αποτέλεσμα της δουλειάς μας είναι η ανάπτυξη της επιχείρησής σας και η επίτευξη των στόχων σας μέσω των εργαλείων που σας παρέχουμε

Four

Σιγουριά

Μέσω της Hextek θα νιώθετε σιγουριά για κάθε σας κίνηση και επαφή μαζί μας που θα μας επιτρέπει να ανοίγουμε νέους ορίζοντες

Θα χαρούμε να μάθουμε περισσότερα

σχετικά με το project που σας ενδιαφέρει.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αγ. Δημητρίου 8, Νέο Φάληρο

+30 210 41 21 986

info@hextekdesign.gr