Οι υπηρεσίες μας

Υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες της επιχείρησής σας σε ολόκληρο το διαφημιστικό φάσμα
Εταιρική ταυτότητα

Εταιρική ταυτότητα

Είτε έχετε μια μικρή επιχείρηση, είτε μια σελίδα στα social media, είτε είστε ιδιοκτήτης μιας πετυχημένης εταιρείας, η εικόνα και η ταυτότητα σας είναι το πρόσωπο που προβάλετε στο κοινό.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε από ένα απλό λογότυπο ή ένα ολοκληρωμένο σύστημα εταιρικής ταυτότητας που θα συμπεριλαμβάνει χρώματα και γραμματοσειρές που θα καθορίζουν και θα αναδεικνύουν την προσωπικότητα της εταιρείας σας.

Ιδέες και καινοτομία marketing

Ιδέες και καινοτομία marketing

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε μια στρατηγική με φρέσκες και καινοτόμες ιδέες, βασισμένη πάνω στο στόχο της επιχείρησής σας μέσω μιας οργανωμένης διαφημιστικής καμπάνιας όπου θα εξυηρετεί πλήρως τις ανάγκες σας.

Ανάπτυξη ιστοσελίδων

Ανάπτυξη ιστοσελίδων

Μέσα στο digital τοπίο του σημερινού επιχειρηματικού κόσμου, κάθε εταιρεία χρειάζεται ιστοσελίδα - λειτουργεί σαν εικονική εκπροσώπηση της επιχείρησής σας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Εάν η ιστοσελίδα σας δεν είναι φιλική σε συσκευές όπως το κινητό ή έχει λήξει ή απλά δεν σας ικανοποιεί ή τωρινή του κατάστασή, τότε χρειάζεσε έναν επαγγελματικό ιστότοπο με σχεδιασμό ηψηλής αισθητικής από μία εταιρεία που κάνει την διαδικασία, εύκολη υπόθεση.

Γραφιστική υποστήριξη

Γραφιστική υποστήριξη

Εμπιστευτείτε μας τις καθημερινές ανάγκες της επιχείρησής σας για γραφιστικό υλικό (δημιουργικό για social media, ανακοινώσεις, web banners, ad banners, αφίσες εκδηλώσεων κτλ.) και εξοικονομίστε χρήματα μέσω των μηνιαίων μας πακέτων ή διαμορφώστε το δικό σας πακέτο όπου θα εξυπηρετεί τις εικαστικές σας ανάγκες.
Εκτύπωση

Εκτύπωση

Εκτυπώνουμε πραγματικά σε όλα τα formats σε ποιοτικά υλικά, οικονομικές τιμές και ποιοτικά αποτελέσματα όπου σας δίνουν το προτέρημα να διαφημιστείτε σε μαζικό κοινό με φυσικά μέσα.

Εκτυπώνουμε:
Επαγγελματικές κάρτες, επιστολόχαρτα, φακέλους, folders, έντυπα, καταλόγους, μουσαμάδες, αυτοκόλλητα μικρού και μεγάλου μεγέθους, roll-ups, αναπτήρες, μπρελόκ και πολλά άλλα.

Παραγωγή video

Παραγωγή video

Παράγουμε συναρπαστικά διαφημιστικά βίντεο & spots που αιχμαλωτίζουν το κοινό, εμπνέουν δράση και αποφέρουν αποτελέσματα για την επιχείρησή και το εμπορικό σας σήμα. Περιεχόμενο που εμπνέει στους πελάτες σας εμπιστοσύνη ώστε να κάνουν το επόμενο βήμα.

Η είσοδος στον κόσμο του video production & marketing είναι κάτι το συναρπαστικό - μια τακτική που μπορεί να κερδίσει την προσοχή του κοινού σας και να σας κάνει πιο εμφανή στις online αναζητήσεις.